. kad raye zaman skangg .

bertukar senyuman dan salam ziarah menziarahi
tutur dan kata yang sopan saling memaafi
suasana hari raya walau di mana pun jua
memberikan ketenangan dan mententeramkan jiwa

betulkann lirikk nihh ? betulkan ? kan kan ? kan ?
okayy baik saya layak untukk memasuki Jangan Lupa Lirik haha .
Eh dalam JLL perlu ade sorangg teman kann untukk S.O.S ?
hoyeh hoyehh ade sesiapa yang ingin menjadi teman aku takk ?
sila keluarkan otakk anda dan beri kepada saya yea , hahaha
*okayy cukup laa untuk aku meraban sengsorang*


aku ade satu gambar baek punye nak tunjukk korangg
bukakk mate anda luas seluasnya

baikk . saya tau awak awak semua mulai jealous kan ? :P
okayy nih laa kad raye - kad raye yang aku dapat time aku masih lagi comel dan pendekk . skangg aku suda tinggi ye (lebih tinggi dr mak aku) dan masih lagi kelihatan comel haha . banyakk kan aku dapat ? korang amacam plakk ? huahua *keningkening

ishh aku tanakk lost contact doe dengan budaa budaa nih sume . aku nak kitorang kumpul same same balikk . duduk bawah pokok duriann . keluarkan kad masing - masing . bace ucapan dalam kad raye tuhh . semestinye syiokk dan ketawe guling guling . terkeluar anakk tekak dan suara garau wahaha takutt .
*imaginasi aku saje , doa laa mne tau makbul , bulan puase nih ahaks


..................................................................................
okayy sila kembali ke tajuk asal
..................................................................................


itu zaman dulu kala , semasa aku baru berumur darjah - darjah begituu . skangg teknologi sudaa moden nokk . gune handphone sajee wish
mase raye jee , teninettt .... sms raye sampai
mase raye jee , teninettt .... sms sampai . mcg same tuan lain
mase raye jee , teninettt .... sms sampai . tuan lain mcg same
penuhh inbox deleteeeeeeeeee sume kan ?
THANX BTW <33

bile laa nak macamnihh ,
mase raye jee , tingtong bell rumaa aku bunyik
mase raye jee , broomrommm motor posmen sampai
mase raye jee , assalamualaikum suara posmen kuar
AKU KANGEN SAAT ITU <33

skangg lagi dahsyat , lagi power
tidakk perlu bunyikk segala jenis bunyikk ituu
bukak lappy , bukakk blog then ..
YEAYY ! kte yg bersorakkk
dapat kad raye dari mmbe - mmbe blog
fuhhh suke amat sangatt
TERIMA KASIH KAWAN - KAWAN <33



dari Cik Pieka <33

dari Cik Syiera <33

dari Cik Neyra <33

dari Cik Suraya <33

dari Encik Acap <33

dari Cik Ain <33

dari Cik Nurain <33

yang laenn tidak sempat dimasukkan
HARAP SAYA DIMAAFKAN



nakk beritahuu jugaa dekat sekolaa aku pon dapat kad raye
yeayy ! aku sangat senang hati dan gumbira


dari Cik Iffah <33
dy di sekolaa ranking pertame dalam tingkatan
dan sangat comel dan kecikk
kemungkinann kerana itulaa dy kasik aku kad raye ade num 1
okayy tape , kau da kasik aku num 1
tak lame lg aku rembat kedudukan kau Iffah
wahahahaaha :D



dari Cik Ira <33
dy dudukk bersebelahann dengan budak atas
dy sangat comel dan kicikk dan banyak scandal
wououhhh . kalah scandal saya hahaha .
kepade scandal saya , maaf anda tidak layak untuk bertarung dengan scandal ira ish ishh , kesiann


Eh ehhh , aku jugaa ingin mencapap kann something


haha comel tidakk ? heyy tidakk baek berkate tidak comel , Tuhan marah haha


sekian , itu sahaja dari saya pada hari ini
agak membosankan kan kan post ini ? lantak la , lalalala
MyEm0.Com
tau laa daa teruje nakk raye enn , Esok raye YEAYY !
MyEm0.Com
sila jgn gosok gigi skangg , makruh ! masih berpuasa
MyEm0.Com
masihh bnyak keje lum siap , langsir ? kuih ? baju ? arhhhh
MyEm0.Com
oke laa bye , Assalamualaikum


bukan niat ingin ke belakang , cume rindukann kad raye :D

4 comments:

AiN said...

ehh..
spe tu yang berbaju merahh?
macam kucing ain je..
heee..
cute laa!

selamat hari raya darla!
maaf zahir dan batinn..

bila nak mintak maf dbg nain?nti ain da balik kampung tak sempat plak..
hehe;P

azzaliena suziantie feisal said...

selamat harii rayee adek :)

keiroro said...

feewwitttt...!!

chanteknyaaaaa..... baju merah. wee~

cybernetic88 said...

uik. bnyk dpt kad raya. bak satu. hee