. huuuuu nightmare .

ATTENTION : kanak - kanak di bawah umur tidak dibenarkan tidak membace entry ini :P


sebelum membace :
MyEm0.Com
sile membeliakkan biji mate anda dan letak eye-mo

MyEm0.Com
jangan ketawe kerana ini cerita seram

MyEm0.Com
sediakan baldi jika anda ingin muntah

lastly sile ISTIGHFAR banyak - banyak kali


okayy pass ! korangg bole sambung bace . dipersilekan ...

uuuu-uuukkk ...
uuuu-uuukkk ...
uuuu-uuukkk ...
p/s : bunyi burung hantu laa

kedengaran sayup - sayup bunyi yang menggerunkann dan mengerikan plus pluss menakutkan and scary tepat jam 1301 morning . keseorangann aku ditinggalkan di dalam bilik yang berwarna purple muda bersama - sama sekalian teddy teddy yang ada di sisi katil empukk aku . lampu dipadamkan . keadaan menjadi gelap - gelita dan tibe - tibe ....

sile sambung karangan anda . tidak kurang dari 10000000000000000 patah perkataan . *berape tu ?

.
.
.
.
.
.
.

okayy sile bagi penampar sulung ke kaki saya ? haha . okay okayy ayat di atas adalahh sangat melewehh kan kann ? * euww dan sangat meraban bukan ? haha okayy stop it wany ! actually semalam aku tak dapat tido dengan lena doe haiyohh habes lebam mata nihh gara - gara seekor cerite yg bertajuk FINAL DESTINATION 4 . maaf kerajaan saya telah beli yang cetak rompak pnye edition ! sila tangkap nafsu ayah saya ye ? kerana nafsu yang mempengaruhi ayahh aku untuk memiliki itu cd .

hero dy handsome wa cakap lu . tapi handsome lagi atuk saya :D

kitorangg tengok cerita nihh pada pukul 1 tengah pagi . ahaa aku malas nak story about plot - plot cerita ini kerana aku failed dalam bahase melayu ya (semasa saya nakal :P) tapi tapi fuhhh .. cara mati mereka mereka memang gempak dan hebat dan banyak nye darah merah pekat terpancut sane sini dan kepale berterbangan dan tercucuk mate dan terkeluar isi perut dan dan ...... aku tak tauu sebab kebanyakan nye aku tutup muke gune bantal hahaha ;D habis jee kitorangg pun nak merehatkan mate laa kan means nak tido so aku naek laa tingkat atas .

dalam nak naek tangga tuhh gilee kau jantung aku tetibe dup dap dup dap .. laju glee . okayy sudah jelas aku penakut pemberani ! haha . dalam nak tido aku teringat cerita nih laa . aku terase macam ade benda jekk nak berlaku . aku melilau kan mate aku sane sini . tetibe OMA kipas tuhh berbunyik dengan suara yg menggerunkan . heyy kipas gile jangan buat aku takut bole ? fuhhh .. jantung berdegup kencang lagi . aku terbayang macam orang yang mati sume tuhh berlaku depan mate aku , banyakk darah , tangan tercabut , usus terkeluar *okay saya nk muntah ! tapi mmg aku tak leh tido semalam . haduyayy . lihat apa sudahh jadikk ? mata saya suda lebam - lebam ini seperti panda .
MyEm0.Com
tapi tidakk mengape saya kelihatan lebih comel bukan ? haha . okay fullstop !

saya lebih banyak membebel bukan dari bercerita ? hahaha


moral of the story :
 jangan sesekali fikir anda penakut , fikir anda ada perasaan takut :D


p/s : si penakut alwani :P

17 comments:

jaamFREAKenstein said...

final destination 4 yg ad 2 prmpuan g sauna kan. wahahaha :P

wana WANY ! said...

wouhh jeng jeng jengg . tengokk la cte haha
yg plg penting : mesti ade bimbingan ibu bapa dan guru kaunseling HAHA ,

Fath said...

Cite ini BEST hahahaha
Sronok darah sane sini =P

Fath said...

Cte ini BEST hahah
Sronok tgk darah sane sini =P

saya_arief said...

ade ke jam 1301 monim..?
hehe..
rase nye.. 0101 a.m

surαyα ♡ said...

waaa,
hero tu hensem an ?
tapi hang punye atok lagi hensem ek ?
hahahah :)

ade x budak2 ngurat die :D
keh3

ezany said...

baru jer tegnok cite ni smalam.. cara kematian tu mmg mengerikan la..

shippo_yaya said...

yg ader pompuan kat sauna 2 yg no baper tah..3 rasernyer...final destination4 ni baru kuar khamis lepas kat cinema..hehe..taw sebab wat part tyme kat GSC...mmg sadis kematian tapi xsesadis dalam final destination yg before..uwwaaaa!!

rajin2 jenguk ke blog akak deyh..:p

wana WANY ! said...

perhh suke tengok ?
baguss kalu jadik doktor bedah
HAHA ;DD

wana WANY ! said...

saya_arief :
hentam laa labu ;P

wana WANY ! said...

suraya :
ohh of cus heroin dy ngoratt hero haha
suraya nakk ngorat ?
okayy konpem kne tarik rambut ngn heroin dy tuh so get ready ! :D

wana WANY ! said...

ezany :
kan kan kann ?
haa da kate daa ,

wana WANY ! said...

shippo_yaya :
tatau tatau , kte pon hentam la labu HAHA ;DD
wahh part time ? book tmpt foe me okayy ? haha
yeyeahh suke yg dulu jugaa <33

shippo_yaya said...

adik...ajar kiter camner nak letak emoticons yg cute giler kat kiter punyer entry ek?kiter xpandai...buta IT....ajar ek...wuwu...ajarkan kat kiternyer blog k...hehe..

wana WANY ! said...

okayy bole sajee sis :D

si kura said...

sile pasangkan tali pinggang keledar anda.

(haha..xde motif komen ni)

wana WANY ! said...

haah laa
tape tape cik kura saya paham
anda tidakk mahu kehilangan org yg trsayang (saya kan?)
wahahaha :D