♥ DESSERTS or STRESSED ?

ATTENTION : penggunaan ayat skema adalah tidakk dijangke sama sekali XD

korangg perasan takk ape yang aku pon tak perasan selame nih ? haha . tuhh laa title aku tuhh . comel kan ? ehh bukan , lawa bukan ? ehh tidak jugakk , same kan perkataan mereka berdue ? haa cube perhati betul betul . aku pon tak perasan actually tapi ade membe aku nihh yang mate nye agak cekap kerana memakai cermin mate bole tahuu perubahan ketara tuhh . wah wahh nty aku ready kan award untuk kau ye pacik am ? haha . perkataan tuu kalau dipusing terbalikkan akan menjadik title tuhh laa .

desserts ? ohh bukan padang pasir . musim puase ini jangan laa difikirkan tentang padang pasir tentu kehausan okayy . so pikir laa tentangg desserts yang laen . mksud saya desserts yg orangg makan selepas makan laa haha . tauu ? haihh sudaa cukup ! lagi tidakk bole tuu . nty melelehh nihh , merate rate atas keybod sape mauu lap wahwahhh . nihh ade sikit untukk tatapan mate awak awakk sume supaya perut tidakk berkeroncong lagi ye haha .



kenape semuaa chocolate ? ehh aku punye suke laa . haha .

MyEm0.Com
ade niat laa tuhh nak makan ? haha . sabau sabauu kawal nafsu

the main point is (ewahh berbahasa english , one malaysia la katekan) , aku nakk cakap eh bukan aku nak tulis yg lately nihh aku asyik stressed aje bole ? ye mmg bole ponn . tapi aku tak suke grrrrr ... sebab kalauu aku stressed hell yeahh aku menangis .
MyEm0.Com
heyy tak bole laa nty mate aku bengkak haihh aku tak suke . ohh yeah aku banyak problem especially melibatkan F-R-I-E-N-D-S . tak sah kan kalauu takde probs dengan kawan bukan ? kepade manusia yg takk pena gado dengan kawan dy tuh , meh sini munculkan diri kau depan aku , aku nakk mintakk kau tunjuk ajar aku laa haha . aku malas nak cerite lebih lebihh sbb nty keybod aku bole tenggelam pulakk ann . kesian keybod tak pasal pasal kau jadik mangse penangisan kemarahan aku haha . sesungguhnya aku tidakk hingin tunjuk yg betape cengeng cekal nye saya . haha . lihat tidakk mengaku lagi kerana ia mmg tidakk benar . aku hope masala aku dengan dy settle la kann ?

mummy aku cakap "doa doa je laa di bulan puase nih , makbul insyaallah" , daddy aku cakap "bincanglaa dengan dy baek baek , nty okelaa tuu" tapi adek - adek aku cakap "alaa takpaya layan laa kawan yg tuu , ayong kan ramai kawan laen" haihhh . mne satuu patut aku ikot ?
p/s : sesugguhnya aku takk pena panggil mak n ayah aku mcm tuu sekali . saje ingin menyedapkan rase entry nih . haihh teringat dekat chocolate tuu . ahaa . STOP IT !



pacikk maaf ye aku amek kata kata kauu ? HAHA :P

8 comments:

cerabubbleschilds said...

bapaklah cakee dessert tu :D

Asma said...

Wah sedap gile dessert tu , BHAHAHHA XD

P/S; naseb baik tengok waktu malam , heee x)

jaamFREAKenstein said...

ceh amek dari headline ms i. :)

lanun terlampau said...

chill2 sudaa laa.
lumrah la tu.
haha.
rindu kek coklat secret recipe!
jum3!

wana WANY ! said...

cera :
bukan bapak laa kakekk (datuk) giahaha ;D

wana WANY ! said...

asma :
alhamdulillah laa wktu malam
*ciss bru nak kenakan haha

wana WANY ! said...

jaam :
thats why laa saya nk bg awakk award tp awak tanak HAHA
thanx yaa pacikk , its giv me inspiration :D

wana WANY ! said...

lanun terlampau :
yaya chill ;)
ohh mari mari ! awakk belanje kan ? haha